Sillitartar

Sillitartar
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sillitartar

Herkullinen sillitartar on monikäyttöinen tarjottava. Se sopii sellaisenaan lisukkeeksi tai ruisnappien, perunoiden tai leivän kanssa tarjottavaksi. Tartarin voi tehdä myös moussemaiseksi vaahdottamalla smetanan.

Valmistusaika

Työaika
25 min
muut
2 h
Yhteensä
2 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 pkt (150 g)
kevytsuolattua sillifileetä tai matjessillifileetä
2
keitettyä (10 min) kananmunaa
1 (100 g)
punasipuli
1 (100 g)
hapahko omena , esim. Granny Smith
mustapippuria myllystä
1 prk (120 g)
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Liota sillifileitä kylmässä vedessä jääkaapissa 2 - 3 t. Voit liottaa sillin myös maidossa. Se pehmentää sillin maun.
  2. Leikkaa sillifileet pieniksi kuutioiksi.
  3. Hienonna munat, sipuli ja omena.
  4. Yhdistä aineet. Mausta mustapippurilla.
  5. Lisää smetana joko sellaisenaan tai vaahdotettuna. Vaahdotettu smetana antaa sillitartarille kiinteän rakenteen, jolloin seosta voi levittää esim. ruisleiville. Anna maustua jääkaapissa.
  6. Ripota päälle ruohosipulia. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai ruisleivän kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›