Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Sillivati

Silli saa tovereikseen kaprikset, kananmunan ja purjosipulin. Sillivati sopii erinomaisesti kevään juhlien noutopöytiin.

Sillivati
Sillivati

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 (150 g) kevytsuolattua sillifileetä
  • 75 g purjoa
  • 1 puolikas (150 g) kurkkua
  • 4 keitettyä (8 min) kananmunaa
  • ½ dl kapriksia

Kastike

  • 1 prk (150 g)
    Valio Keittiön crème fraîchea
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 2 rkl
    Valio omenatäysmehua
    Valio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
    Valio omenatäysmehu 1 l
  • 1 tl sokeria
  • ½ dl ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä. Leikkaa silli paloiksi. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna munat. Valuta kaprikset. Kokoa ainekset kauniisti vadille.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastiketta sillin kanssa. Lisäksi sopivat keitetyt perunat ja ruisleipä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 135 kcal
Proteiini 6,5 g
Hiilihydraatti 5,3 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search