Sillivati

Sillivati
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sillivati

Silli saa tovereikseen kaprikset, kananmunan ja purjosipulin. Sillivati sopii erinomaisesti kevään juhlien noutopöytiin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (150 g)
kevytsuolattua sillifileetä
pala (75 g)
purjosipulia
puolikas (150 g)
kurkkua
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
½ dl
kapriksia

Kastike

1 prk (150 g)
2 rkl
1 tl
sokeria
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä. Leikkaa silli paloiksi. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna munat. Valuta kaprikset. Kokoa ainekset kauniisti vadille.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastiketta sillin kanssa. Lisäksi sopivat keitetyt perunat ja ruisleipä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.