Sillivati

Sillivati

20 min
helppo
143 kcal / 100g
1
0

Silli saa tovereikseen kaprikset, kananmunan ja purjosipulin. Sillivati sopii erinomaisesti kevään juhlien noutopöytiin.

Ainekset

6 annosta
2 (150 g)
kevytsuolattua sillifileetä
pala (75 g)
purjosipulia
puolikas (150 g)
kurkkua
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
½ dl
kapriksia

Kastike

1 prk (150 g)
2 rkl
1 tl
sokeria
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä. Leikkaa silli paloiksi. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna munat. Valuta kaprikset. Kokoa ainekset kauniisti vadille.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastiketta sillin kanssa. Lisäksi sopivat keitetyt perunat ja ruisleipä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Suola
1,6 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)