Sillivati

Sillivati

Silli saa tovereikseen kaprikset, kananmunan ja purjosipulin. Sillivati sopii erinomaisesti kevään juhlien noutopöytiin.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2 (150 g)
kevytsuolattua sillifileetä
pala (75 g)
purjosipulia
puolikas (150 g)
kurkkua
4
keitettyä (8 min) kananmunaa
½ dl
kapriksia

Kastike

1 prk (150 g)
2 rkl
1 tl
sokeria
½ dl
ruohosipulia

Ohje

  1. Huuhdo silli kylmällä vedellä. Leikkaa silli paloiksi. Viipaloi purjo ohuiksi renkaiksi. Kuutioi kurkku. Hienonna munat. Valuta kaprikset. Kokoa ainekset kauniisti vadille.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastiketta sillin kanssa. Lisäksi sopivat keitetyt perunat ja ruisleipä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,6 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
4 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)