Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Sininen tiimi teki pääruoaksi villisian sisäfileetä, savustettua porkkanaa, kesän kaaleja ja paahdettua voi-kanalientä.
Villisian sisäfile | |
---|---|
2 kg Villisian sisäfilettä | |
1 puntti Rosmariinia | |
1 kpl Valkosipuli | |
10 kpl Mustapippureita | |
200 g Possunrasvaa | |
Öljyä | |
Suola | |
Savustettua porkkanaa | |
6 kpl Porkkanoita | |
1/2 punttia Rosmariinia | |
3 rkl Öljyä | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Pippuri | |
Heinää | |
Kesän kaaleja | |
400 g Ruusukaalia | |
400 g Kukkakaalia | |
1 puntti Ruohosipulia | |
1 puntti Kevätsipulia | |
50 g Voita | |
Suola | |
Pippuri | |
Paahdettu voi-kanaliemi | |
500 g Voita | |
1,5 L Kanalientä | |
1 dl Villisian haudutuslientä | |
3 oksaa Rosmariinia | |
1/2 kpl Valkosipulia | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.