Sipulinen juustokeitto

Sipulinen juustokeitto
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Sipulinen juustokeitto

Sipulinen juustokeitto

Tässä sipulisen juustokeiton muunnoksessa makua antaa Valio Polar® täyteläinen.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 6
valkosipulin kynttä
2 - 3 (350 g)
sipulia
1 rkl
1 l
vettä
1
kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
½ palaa (à 350 g)

Pinnalle

2 dl
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutio. Jauha keittoon mustapippuria myllystä.
  2. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä 30 - 40 min. Sekoita välillä.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna.
  4. Kuumenna kahvimaito kattilassa höyryävän kuumaksi. Vatkaa se samalla runsaaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahtonokareet keiton päälle. Ripota persilja.
  5. Tarjoa alkukeittona paahdetun leivän kera tai kevyen aterian pääruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
64 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›