Sipulinen juustokeitto

Sipulinen juustokeitto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipulinen juustokeitto

Sipulinen juustokeitto

Alkuruoaksi tai kevyeksi pääruoaksi sopiva juustokeitto on höystetty sipulin mauilla.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 - 6
valkosipulin kynttä
1 - 2 (225 g)
sipulia
1 rkl
½ dl
vehnäjauhoja
1 l
vettä
1
kasvisliemikuutio
mustapippuria myllystä
1 prk (2,5 dl)
1/2 - 1 pussia (à 130 g)

Pinnalle

2 dl
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä Oivariini rasvassa kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita hyvin. Lisää vesi ja liemikuutio. Jauha keittoon mustapippuria myllystä.
  2. Anna hautua miedolla lämmöllä 30 - 40 min. Sekoita välillä.
  3. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää ruokakerma ja juustoraaste. Kuumenna.
  4. Kuumenna kahvimaito kattilassa höyryävän kuumaksi. Vatkaa se samalla runsaaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahtonokareet keiton päälle. Ripota persilja.
  5. Tarjoa alkukeittona paahdetun leivän kera tai kevyen aterian pääruokana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
65 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›