Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kilpailijat valmistivat pää- ja jälkiruoka-annokset, joissa molemmissa tuli käyttää villiyrttejä. Sirly valmisti tehtävässä pääruoaksi koivunlehdillä ja kuusenkerkällä maustettua riekon rintaa.
Riekko | |
---|---|
2 kpl Riekon rintafileitä | |
4 oksaa Timjamia | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Riekkokastike | |
1 kpl Riekonranka | |
2 kpl Salottisipuleita | |
1 kpl Valkosipulinkynsi | |
1 kpl Porkkana | |
5 dl Riistalientä | |
2 dl Roseviiniä | |
100 g Voita | |
5 oksaa Persiljaa | |
4 oksaa Timjamia | |
1 rkl Öljyä | |
Haudutusliemi kasviksille | |
200 g Voita | |
2 dl Roseviiniä | |
1 dl Vettä | |
Haudutetut kasvikset | |
1 kpl Kaskinauris | |
5 kpl Retiisejä | |
Koivu-kuusimausteseos riekolle | |
1 dl Koivunlehtiä | |
0,5 dl Kuusenkerkkiä | |
3 dl Pankojauhoja | |
1 tl Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.