Sitrus-melonisohjoa ja jäätelöä

Sitrus-melonisohjoa ja jäätelöä

Kesän raikkaimmat jälkiruokamaljat kasataan jäätelöstä ja sitrus-melonisohjosta. Tarjoa aterian astetta kevyemmin päättävä jälkiruoka kauniista lasista.

Ainekset8 annosta

8 annosta
1 ½ dl
vettä
1 ½ dl
sokeria
300 g
hunajamelonia
5 dl
1/2 - 1 dl
sitruslikööriä
2 rkl
limetti- tai sitruunamehua

Tarjoiluun

vaniljajäätelöä

Ohje

  1. Mittaa kattilaan vesi ja sokeri. Kuumenna sekoittaen ja anna kiehua n. 5 min, jäähdytä.
  2. Soseuta meloni sauvasekoittimella. Sekoita ainekset keskenään.
  3. Kaada seos kannelliseen muoviastiaan ja pane pakastimeen. Vatkaa seosta jäätymisen aikana silloin tällöin, kunnes seos näyttää sohjomaiselta. Pakasta tarjoiluun asti.
  4. Ota sohjoastia ja jäätelö pakastimesta n. 20 min ennen annostelua. Lusikoi jälkiruokakulhoihin sohjoa ja jäätelöä kerroksittain. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

Voit tarjota sohjoa myös hedelmäpalojen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›