Sitrusrahka

Sitrusrahka

Päätä aterialla kevyen raikkaalla sitrusrahkalla, jossa maistuu sitrushedelmät monessa muodossa.

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
appelsiinia
1
verigreippi
n. 1/2 dl
hunajaa tai sokeria
½ prk (à 2,5 dl)
1 prk (250 g)
¼ dl
sitruunamelissaa

Ohje

  1. Kuori ja paloittele (halutessasi kalvottomiksi paloiksi) appelsiinit ja verigreippi. Mausta hunajalla tai sokerilla.
  2. Vatkaan vaniljakastike vaahdoksi. Sekoita ainekset.
  3. Mausta halutessasi hienonnetulla sitruunamelissalla. Tarjoa jälkiruokana tai välipalana

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›