Siirry sisältöön
Sitruuna-hedelmärahka

Sitruuna-hedelmärahka

Maustetetut rahkat ovat kätevä apu herkullisten mutta nopeiden jälkiruokien valmistukseen. Sitruunanmakuisesta maustetusta rahkasta, kermavaahdosta ja hedelmistä syntyy perinteinen herkku käden käänteessä.

Sitruuna-hedelmärahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1 prk (200 g)
    Valio maustettua rahkaa sitruuna
    Valio maustettu rahka sitruuna sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
    Valio maustettu rahka 200 g sitruuna laktoositon
  • 2 rkl sokeria
  • 1 banaani
  • 1 pieni tlk (140 g) ananasmurskaa

Pinnalle

  • 0 kg kanelia tai kookoshiutaleita

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka ja sokeri. Paloittele banaani ja valuta ananas. Yhdistä muihin aineisiin.
  2. Anna jäähtyä hetkisen jääkaapissa ennen tarjoilua. Koristele.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 166 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 13,3 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,7 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kanelia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search