Mustikkapiiras rukiisella pohjalla on suomalaiseen makuun soveltuva herkku. Voit tehdä piiraan joko tuoreista tai pakastemustikoista. Tuoreista mustikoista leivottaessa ei tarvitse käyttää perunajauhoja, elleivät mustikat ole erityisen kosteita.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Pohja | |
---|---|
1 pkt (400 g) | ruis-perunataikinaa |
Täyte | |
2 dl | pakastemustikoita |
2 tl | perunajauhoja |
2 prk (à 200 g) | |
1 | kananmuna |
½ dl | sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.