Sitruunapannukakut

Reseptiyhteistyö: Viola reseptit

Sitruunapannukakut

Sitruunapannukakut

Reseptiyhteistyö Viola reseptit

Sitruunapannukakut

Kaikkien rakastama pannukakku on saanut uuden herkullisen lisän sitruuna tuorejuustosta. Sitruunapannukakut ovat herkullinen arjen ja juhlan jälkiruoka, joka maistuu kaikille. Sitruunapannukakut tarjoillaan marjojen esim. mustikoiden, sitruuna tuorejuuston ja siirapin kanssa.

25 Henkilölle
15 min
00 arvostelua

Ainekset25 n. 25 annosta

200 g
3 kpl
kananmunaa
½ dl
Valio Oivariini® juokseva laktoositon
5 dl
Valio kevyt maito
4 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
1 tl
ruokasoodaa tai leivinjauhetta

Paistamiseen

25 g
Valio voi

Lisäksi

100 g
½ dl
mustikoita
2 rkl
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Sekoita sitruuna tuorejuusto, kananmunat ja rasva kulhossa. Lisää maito ja vatkaa tasaiseksi seokseksi. Sekoita keskenään vehnäjauhot, sokeri, vaniljasokeri, suola ja ruokasooda. Lisää tuorejuustoseoksen joukkoon. Nosta taikina turpoamaan jääkaappiin 1-2 tunniksi.
  2. Kuumenna lettupannun koloissa nokareet voita. Lisää kauhallinen taikinaa koloihin. Paista keskilämmöllä pari minuuttia puolin. Tarjoa sitruunapannukakut sitruuna tuorejuuston, mustikoiden ja vaahterasiirapin kanssa.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›