Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Sofia valmisti kolmannella kierroksella kultaotsa-ahven tiikerirapupihvi, sitruunasmetanaa, kevätsipulikastiketta, kananmunaa ja jokirapua.
Pihvi | |
---|---|
100 g Kultaotsa-ahventa | |
50 g Tiikerirapua | |
50 g Kermaa | |
1 rkl Sitruunanmehua | |
Suola | |
2 rkl Voita | |
Sitruunasmetana | |
100 g Smetanaa | |
1 kpl Sitruunanmehua | |
Suolaa | |
Kevätsipulikastike | |
2 nippua Kevätsipulia | |
50 g Voita | |
1 tl Sokeria | |
1/2 kpl Sitruunanmehua | |
0,5 dl Kalalientä | |
Suola | |
Kananmuna | |
2 kpl Kananmunia | |
Suola | |
Jokirapu | |
3 kpl Jokirapua, kypsää | |
3 oksaa Tilliä | |
1 oksa Sitruunamelissaa | |
1 rkl Oliiviöljyä | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.