Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
Jaksossa 12. kilpailijat uudistivat klassikkoannoksen. Sofia valmisti Beef Wellington -annoksen, jossa oli naudan sisäfilettä, herkkusienipyrettä, korallituillea, punaviini-sinapinsiemenkastiketta ja haudutettua salottisipulia.
Naudan sisäfile | |
---|---|
1 pala Naudan sisäfilettä | |
2 rkl Voita | |
1 rkl Öljyä | |
Suolaa | |
Herkkusienipyre | |
4 dl Herkkusieniä, ruskea | |
1 kpl Sipuli | |
1 dl Kermaa | |
200 g Voita | |
Suolaa | |
Punaviini-sinapinsiemenkastike | |
5 kpl Salottisipuleita | |
2 rkl Sinapinsiemeniä | |
2 kpl Porkkanoita | |
1 kpl Sipuli | |
1/2 punttia Timjamia | |
3 dl Punaviiniä | |
4 dl Lihalientä | |
1 rkl Ruokosokeria | |
Paistetut kanttarellit | |
2 dl Kanttarelleja | |
1 rkl Voita | |
1/2 ruukkua Lehtipersiljaa | |
Suolaa | |
Korallituille | |
10 g Vehnäjauhoja | |
90 g Vettä | |
Loraus Öljyä | |
Suolaa | |
Haudutettu salottisipuli | |
2 kpl Salottisipuleita | |
0,5 dl Herkkusienien ryöppäysvettä | |
Suolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.