Reseptiyhteistyö: MasterChef
Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin kymmenennessä jaksossa kilpailijat valmistivat pää- ja jälkiruoka-annokset, joissa molemmissa tuli käyttää villiyrttejä. Sofia valmisti annokseksi siikaa, pikkelöityjä kanttarelleja, ruskea voi -nokkosperunavaahtoa, grillattua parsaa ja koivu-nokkoslientä.
Siika | |
---|---|
2 kpl Siika fileitä | |
3 rkl Voita | |
Suola | |
Pikkelöidyt kanttarellit | |
1 dl Kanttarelleja | |
2 dl 1-2-3 -lientä | |
Paistetut parsat | |
8 kpl Pieni parsa, valkoinen | |
3 rkl Ruskistettua voita | |
Suola | |
Koivu-nokkosliemi | |
100 g Nokkosta | |
20 g Koivunlehtiä | |
2 dl Kalalientä | |
Suola | |
Sokeri | |
Ruskea voi -nokkosperunavaahto | |
30 g Nokkosta | |
200 g Jauhoinen peruna | |
1 dl Maitoa | |
30 g Ruskistettua voita | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.