Reseptiyhteistyö MasterChef
MasterChefin kolmannessa jaksossa taitotehtävän pääraaka-aineeksi paljastui kananmuna. Sofia valmisti tehtävässä uppomunaa, hollandaisekastiketta ja pekonia.
Uppomuna | |
---|---|
2 kpl Kananmunia | |
2 rkl Valkoviinietikkaa | |
Vettä | |
Varhaiskaali | |
1 kpl Varhaiskaali | |
0,5 kpl Sitruunan mehua | |
2 rkl Voita | |
Suola | |
Reduktioliemi | |
1 dl Vettä | |
1 dl Etikka | |
3 rkl Sokeri | |
1 kpl Salottisipuli | |
Hollandaisekastike | |
2 kpl Kananmunan keltuaista | |
2 dl Voita, sulatettuna | |
Crumble | |
1 dl Pankojauhoja | |
2 rkl Ruohosipulia | |
2 rkl Voita | |
Suola |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.