Sorbetti

Sorbetti

Kevyt sorbetti on suussa sulavan ilmavaa ja se virkistää kuumana kesäpäivänä. Tämä herkku sopii myös keventäjälle.

Ainekset4 annosta

4 annosta
5 dl
2
valkuaista

Koristeluun

granaattiomena

Ohje

  1. Mittaa mehu pakastuksen kestävään kulhoon. Laita pakastimeen n. tunniksi, jotta mehu alkaa jäätyä.
  2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita jäähileisen mehun joukkoon haarukalla tai sähkövatkaimella. Peitä kulho ja laita takaisin pakastimeen.
  3. Sekoita seosta n. puolen tunnin välein, kunnes se on tasaisesti jäätynyt.
  4. Koristele annokset granaattiomenan siemenillä. Tarjoa heti.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa sorbetin myös jäätelökoneella. Mittaa koneen kulhoon mehu. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää kulhoon ja anna koneen käydä, kunnes seos on kauttaaltaan jähmettynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
6 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›