Hyppää sisältöön
Sorbetti

Sorbetti

Kevyt sorbetti on suussa sulavan ilmavaa ja se virkistää kuumana kesäpäivänä. Tämä herkku sopii myös keventäjälle.

Sorbetti

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Koristeluun

  • 0 kg granaattiomena

Ohje

  1. Mittaa mehu pakastuksen kestävään kulhoon. Laita pakastimeen n. tunniksi, jotta mehu alkaa jäätyä.
  2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita jäähileisen mehun joukkoon haarukalla tai sähkövatkaimella. Peitä kulho ja laita takaisin pakastimeen.
  3. Sekoita seosta n. puolen tunnin välein, kunnes se on tasaisesti jäätynyt.
  4. Koristele annokset granaattiomenan siemenillä. Tarjoa heti.

Vinkki

Voit valmistaa sorbetin myös jäätelökoneella. Mittaa koneen kulhoon mehu. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää kulhoon ja anna koneen käydä, kunnes seos on kauttaaltaan jähmettynyt.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 7 kcal
Proteiini 1,3 g
Hiilihydraatti 0,4 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • granaattiomena
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi