Spagettimunakas

Spagettimunakas
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Spagettimunakas

Spagettimunakas

Spagettimunakas valmistuu välipalaksi ja kevyeksi lounaaksi. Maistuu erityisesti lapsille!

Valmistusaika

Työaika
35 min
Yhteensä
35 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 dl
pätkäspagettia
4
kananmunaa
4 rkl
¼ tl
suolaa
2 tl
1 dl (50 g)
kinkkua kuutioituna
1 dl (50 g)

Pinnalle

½ rasiaa
kirsikkatomaatteja
1 - 2 rkl
persiljaa tai basilikaa

Ohje

  1. Aloita munakkaan valmistaminen keittämällä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta siivilässä.
  2. Sekoita munat, maito ja suola kulhossa. Vatkaa kevyesti, kunnes munien rakenne on rikkoutunut.
  3. Sulata Oivariini kuumalla, tilavalla paistinpannulla. Lisää kuutioitu salami. Anna paistua hetki. Kaada pannulle muna-maitoseos. Alenna lämpöä.
  4. Vedä puulastalla hyytyvää munakasseosta hitaasti pohjaa pitkin keskustaan päin. Lisää pannulle juustoraaste ja valutettu spagetti. Kypsennä munakasseosta vielä hetki alhaisella lämmöllä. Pane levy pois päältä. Ripota pannulle tomaattilohkoja ja vihersilppua. Peitä munakas hetkeksi kannella.
  5. Kun juusto on sulanut ja munakas kypsä, siirrä se lautaselle. Tarjoa munakas heti
Vinkki

Vinkki

Korvaa halutessasi pätkäspagetti nuudeleilla ja kinkku salamikuutioilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›