Spagettivuoka

Spagettivuoka

Maukas spagettivuoka on loistava arki- tai viikonloppuruoka. Mehevä, ruokaisa ja helppotekoinen. Vuokaruoan valmistamiseen voi hyödyntää jämäspagetin tai muun jälhelle jääneen keitetyn pastan.

45 min
helppo
185 kcal / 100g
2

Ainekset4 annosta

4 annosta
250 g
spagettia
400 g
jauhelihaa
1
sipuli hienonnettuna
½ tl
rouhittua mustapippuria
¼ tl
suolaa
1 prk (250 g)
2 ½ dl
vettä
½
lihaliemikuutio
2 dl
1
kananmuna
50 - 75 g (3 - 4 viipaletta)
amerikanpekonia

Ohje

  1. Laita katkaistu spagetti kypsymään suolalla maustettuun kiehuvaan veteen. Tarkista keittoaika pakkauksesta.
  2. Ruskista jauheliha ja sipuli pannulla. Mausta. Lisää Koskenlaskija, vesi ja murennettu liemikuutio. Kuumenna hetki sekoitellen.
  3. Kaada kypsä, valutettu spagetti uunivuokaan. Yhdistä joukkoon jauhelihaseos.
  4. Sekoita maito ja kananmuna. Valuta spagetti-jauhelihaseokselle. Levitä päälle pekoniviipaleet paloina.
  5. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa 25 min.
  6. Tarjoa ketsupin ja raikkaan salaatin kanssa.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa ruoan myös pätkäspagetista tai muusta pastasta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
185 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g
Kalsium
79 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›