Spaghetti Mifunese

Spaghetti Mifunese

Pasta bolognese lienee italialaisten kansallisaarteista tunnetuin. Pitkään punaviinissä haudutettu kasviksista ja naudanlihasta valmistettu pastakastike onkin vertaansa vailla. Arkinen kasvisversio bolognesesta valmistuu sukkelammin ja vie kielen mennessään.

1 h 20 min
keskitaso
117 kcal / 100g
3

Ainekset8 annosta

8 annosta
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
2 rkl
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
5 dl
kasvislientä
2
laakerinlehteä
2 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
2 pkt (à 330 g)

Lisäksi

500 g
spagettia
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. basilikaa ja lehtipersiljaa
50 g

Ohje

  1. Kuori sipulit ja porkkanat. Raasta porkkanat raastimen hienolla terällä. Hienonna sipulit ja selleri. Kuullota kasarissa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää loput ainekset Mifu ruokaraetta lukuunottamatta. Keitä kannen alla 30 - 60 min. Pidempi keittoaika tiivistää kastikkeen makuja ja tekee siitä maukkaamman.
  3. Lisää Mifu ruokarae, kuumenna.
  4. Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Viimeistele hienonnetuilla yrteillä ja juustoraasteella.
  5. NOPEA MIFUNESE PASTAKASTIKE

  6. Kuumenna 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta kattilassa tai pannussa.
  7. Lisää 1 pak (330 g) Mifu ruokaraetta ja 1 dl Valio Eila® ruokakermaa. Kuumenna. Lisää halutessasi yrttisilppua. Tarjoa pastan kanssa.
    https://www.youtube.com/watch?v=qqogBpcG0GA

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›