Spaghetti Mifunese

Spaghetti Mifunese
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Spaghetti Mifunese

Spaghetti Mifunese

Pasta bolognese lienee italialaisten kansallisaarteista tunnetuin. Pitkään punaviinissä haudutettu kasviksista ja naudanlihasta valmistettu pastakastike onkin vertaansa vailla. Arkinen kasvisversio bolognesesta valmistuu sukkelammin ja vie kielen mennessään.

Valmistusaika

Työaika
20 min
hauduttaminen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
1010 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta
2
sipulia
4
valkosipulin kynttä
2
porkkanaa
2
varsisellerin vartta
2 rkl
2 tlk (à 400 g)
tomaattimurskaa
5 dl
kasvislientä
2
laakerinlehteä
2 tl
sokeria
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa
2 pkt (à 330 g)

Lisäksi

500 g
spagettia
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. basilikaa ja lehtipersiljaa
50 g

Ohje

  1. Kuori sipulit ja porkkanat. Raasta porkkanat raastimen hienolla terällä. Hienonna sipulit ja selleri. Kuullota kasarissa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää loput ainekset Mifu ruokaraetta lukuunottamatta. Keitä kannen alla 30 - 60 min. Pidempi keittoaika tiivistää kastikkeen makuja ja tekee siitä maukkaamman.
  3. Lisää Mifu ruokarae, kuumenna.
  4. Tarjoa keitetyn spagetin kanssa. Viimeistele hienonnetuilla yrteillä ja juustoraasteella.
  5. NOPEA MIFUNESE PASTAKASTIKE

  6. Kuumenna 1 prk (400 g) tomaattipastakastiketta kattilassa tai pannussa.
  7. Lisää 1 pak (330 g) Mifu ruokaraetta ja 1 dl Valio Eila® ruokakermaa. Kuumenna. Lisää halutessasi yrttisilppua. Tarjoa pastan kanssa.
    https://www.youtube.com/watch?v=qqogBpcG0GA

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.