Vohvelitaikina | |
---|---|
4 dl | maitoa |
1 kpl | kananmuna |
3 dl | puolikarkeita spletti- tai vehnäjauhoja |
1 dl | kauraleseitä |
1 tl | leivinjauhetta |
1 tl | intiaanisokeria, toki tavallinenkin käy |
½ dl | rypsiöljyä |
Suppilovahverotäyte | |
2 dl | spelttihelmiä (myös riisi tai ohrasuurimot käyvät) |
½ kpl | kasvisliemikuutio |
2 dl | kuivattuja suppilovahveroita |
2 rkl | voita |
1 kpl | iso sipuli |
1/3 pkt Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoa laktoositon | |
tilkka vettä | |
mustapippuria | |
suolaa | |
paprikajauhetta | |
1 kpl | punainen paprika |
1 nippu | tuoretta basilikaa |
Sitruunainen salaatti | |
vadillinen erilaisia salaatinlehtiä | |
oliiviöljyä | |
¼ kpl | sitruunaa |
suolaa | |
Tarjoiluun | |
200 g | Juustoraastetta, esim. Valio Emmental(punaleima) raaste |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.