
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
4.45
tähteä viidestä
141 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
125 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¾ dl sokeria
- ¾ dl fariinisokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ tl leivinjauhetta
- 200 g taloussuklaata
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen ja välillä vatkaten. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos.
- Hienonna suklaa karkeaksi rouheeksi tukevalla veitsellä leikkuulaudalla. Lisää rouhe taikinaan. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Nostele taikina pikkulusikalla nokareina uunipellille leivinpaperille, esim. 3 x 4 kpl / pelti. (Jätä hiukan leviämistilaa pikkuleipien ympärille.)
- Kypsennä 175 asteessa uunin keski/yläosassa n. 12 min tai kunnes kypsiä. Jäähdytä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
443 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
51,5 g
Rasva
23,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa