Suklaa-mango cupcakes

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

Suklaa-mango cupcakes

Reseptiyhteistyö: viola-reseptit

30 min

Herkulliset suklaa-mango cupcakesit pienempään tai suurempaan juhlaan. Ihastuttavalla mango tuorejuustokuorrutteella ja syötävillä kukilla luot helposti näyttävän koristelun.

Ainekset

100 g
Valio voi
1 dl
kaakaojauhetta
2 kpl
kananmunaa
2 dl
sokeria
3 ½ dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
Valio kevyt maito
100 g
tummaa suklaata
100 g
valkosuklaata
2 dl
mustaherukoita

Kuorrutus

100 g
valkosuklaata
100 g
Valio Viola® mango tuorejuusto laktoositon
1 dl
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa tai kulhossa mikrossa. Sekoita joukkoon kaakaojauhe. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita joukkoon sokeri ja vatkaa kevyesti sekaisin. Sekoita joukkoon voi-kaakaoseos. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinan joukkoon vuorotellen maidon kanssa. Rouhi suklaat karkeaksi rouheeksi veitsellä. Nostele suklaapalat ja mustaherukat taikinan joukkoon.
  2. Aseta paperiset muffinivuoat muffinipellin koloihin, niin suklaa-mango cupcakesit pysyvät paremmin koossa paistamisen aikana. Lusikoi taikinaa vuokiin. Jätä noin puoli senttiä vuoan reunasta vapaaksi taikinasta kohoamisvaraksi. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Suklaa-mango cupcakesit saavat jäädä keskeltä aavistuksen taikinaiseksi. Jäähdytä.
  3. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Jäähdytä kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon mango tuorejuusto ja tomusokeri, kunnes seos on tasaista. Nostele kuorrutus pursotinpussiin tai vahvaan pakastepussiin, johon on leikattu kulmaan pieni reikä. Pursota kuorrutusta suklaa-mango cupcakesien pinnalle. Koristele halutessasi syötävillä kukilla, esimerkiksi orvokeilla.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö