Suklaa-mantelikääretorttu

Suklaa-mantelikääretorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suklaa-mantelikääretorttu

Suklaa-mantelikääretorttu

Tämän kääretortun täytteessä on omenahillon lisäksi suutuntumaa rouhitun suklaan ja mantelilastujen johdosta.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
8 min
Yhteensä
38 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 dl (50 g)
mantelilastuja
2 dl
½ rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
75 g
tummaa suklaata rouhittuna
2 dl
omenahilloa tai aprikoosihilloa

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen
  2. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 8 min.
  3. Kumoa kypsä levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Paahda mantelilastut varovasti pannulla. Vaahdota kerma, lisää sokerit. Sekoita joukkoon mantelilastut ja rouhittu suklaa.
  5. Sivele torttupohjalle hillo. Levitä kermatäyte hillon päälle. Kääri rullaksi. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›