Suklaa-mantelikääretorttu

Suklaa-mantelikääretorttu

Tämän kääretortun täytteessä on omenahillon lisäksi suutuntumaa rouhitun suklaan ja mantelilastujen johdosta.

38 min
keskitaso
295 kcal / 100g
0

Ainekset15 annosta

15 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

1 dl (50 g)
mantelilastuja
2 dl
½ rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
75 g
tummaa suklaata rouhittuna
2 dl
omenahilloa tai aprikoosihilloa

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat ainekset ja sekoita varoen
  2. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle. Paista 225 asteessa n. 8 min.
  3. Kumoa kypsä levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä.
  4. Paahda mantelilastut varovasti pannulla. Vaahdota kerma, lisää sokerit. Sekoita joukkoon mantelilastut ja rouhittu suklaa.
  5. Sivele torttupohjalle hillo. Levitä kermatäyte hillon päälle. Kääri rullaksi. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
87 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›