Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
8 min
Yhteensä
38 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 3 rkl kaakaojauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
- 100 g (1,66 dl) suklaarouhetta
- 1 dl hassel- tai saksanpähkinärouhetta tai pekaanipähkinärouhetta
- ½ rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl aprikoosihilloa
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varoen
- Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa n. 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä
- Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon suklaa- ja pähkinärouheet. Mausta. Sivele torttupohjalle hillo ja levitä kermatäyte hillon päälle.
- Kääri rullaksi ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
298 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
32,8 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,5 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa