Suklaa-pähkinäkääretorttu

Suklaa-pähkinäkääretorttu

Sacher-kakun mauista inspiroitunut suklaa-pähkinäkääretorttu on herkuttelijan suosikki. Esikuvansa tapaan kääretortussa maistuu myös raikas aprikoosi.

38 min
keskitaso
295 kcal / 100g
0

Ainekset15 annosta

15 annosta
4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
½ dl
perunajauhoja
3 rkl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta

Täyte

2 dl
100 g
suklaarouhetta
1 dl
hassel- tai saksanpähkinärouhetta tai pekaanipähkinärouhetta
½ rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2 dl
aprikoosihilloa

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi vaahtoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita varoen
  2. Levitä taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa n. 8 min. Kumoa levy sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna pohjan jäähtyä
  3. Vaahdota kerma. Sekoita joukkoon suklaa- ja pähkinärouheet. Mausta. Sivele torttupohjalle hillo ja levitä kermatäyte hillon päälle.
  4. Kääri rullaksi ja anna vetäytyä muutama tunti kylmässä ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
295 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
149 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›