Suklaafondant

Suklaafondant
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suklaafondant

Suklaafondant

Suklaafondantin sisus on sulaa suklaata, joten se on parhaimmillaan lämpimänä tarjoiltuna.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
10 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

77 arvostelua

Ainekset8 kpl

8 kpl
100 g
1 dl
sokeria
2
kananmunaa
1 ½ dl
vehnäjauhoja
½ tl
leivinjauhetta
1 rkl
kaakaojauhetta
100 g
taloussuklaata

Tarjoiluun

1 - 2 dl
vadelmia

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöinen, pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa munat joukkoon yksitellen. Lisää kuivat aineet seoksena.
  2. Sulata paloiteltu suklaa mikrossa keskiteholla välillä sekoittaen. Lisää suklaasula taikinaan.
  3. Leikkaa leivinpaperista leveähköt suikaleet ja aseta ristiin teflon-muffinivuoan voideltuihin syvennyksiin. Jaa taikina syvennyksiin. Voit käyttää myös pieniä paperisia, voideltuja amerikanmuffinivuokia.
  4. Paista 200 asteessa n. 9 min. Fondant saa jäädä keskeltä pehmeän suklaiseksi. Anna jäähtyä hetki. Siirrä leivokset varoen leivinpaperisuikaleista nostamalla annoslautasille.
  5. Tarjoa lämpiminä / haaleina kermavaahdon sekä marjojen kanssa
Vinkki

Vinkki

* Suklaafondantit tarjotaan yleensä jälkiruokana. Fondantin sisus on sulaa suklaata, siksi se on parhaimmillaan lämpimänä. Sihtaa pinnalle halutessasi tomusokeria teesiivilän läpi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
405 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
26 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›