Suklaajäädyke

Suklaajäädyke
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suklaajäädyke

Suklaajäädyke

Yhden ison jäädykkeen sijaan voi valmistaa myös pieniä jäädykkeitä annosvuokiin tai kahvikuppeihin.

Valmistusaika

Työaika
20 min
pakastimessa
10 h
Yhteensä
10 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 annosta

8 annosta
200 g
tummaa suklaata
250 g
¾ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 prk (3,3 dl)

Koristeluun

hasselpähkinöitä paahdettuna

Ohje

  1. Sulata puolet suklaasta mikrossa tai vesihauteessa ja sekoita rahka joukkoon. Rouhi loppu suklaa ja lisää seokseen. Lisää sokerit ja viimeisenä vaahdotettu kerma
  2. Kaada seos kylmällä vedellä huuhdeltuun kakkuvuokaan. Peitä. Anna jäätyä pakastimessa seuraavaan päivään.
  3. Ennen tarjoilua anna pehmentyä jääkaapissa n. 30 min. Kasta hetkeksi kuumaan veteen ja kumoa tarjoiluvadille tai annoslautasille. Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla tai rouhitulla suklaalla tai pähkinöillä.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa jäädykkeen myös pieniin annosvuokiin tai kahvikuppeihin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
302 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›