Suklaamoussekakku on klassinen jokapaikan höylä. Suklaamoussen pohjan muodostaa keltuais- ja valkuaisvaahto, eikä hyydytysainetta tarvita, sillä suklaa jähmettää moussen jäähtyessään. Kakku on rakenteeltaan kuohkea, mutta tuhti, joten yhdestä kakusta riittää isommallekin porukalle.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Mehevä suklaapohja | |
---|---|
¾ dl | |
1 | kananmuna |
1 dl | fariinisokeria |
1 dl | |
1 ½ dl | vehnäjauhoja |
½ rkl | kaakaojauhetta |
1 tl | leivinjauhetta |
Suklaamousse | |
250 g | tummaa leivontasuklaata , Fazer |
3 | kananmunaa |
½ + ½ dl | sokeria |
1 prk (3,3 dl) | |
1 prk (150 g) | |
Koristeluun | |
suklaarouhetta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.