Upean juhlakakun keksimurupohjalle tulee ensin suklainen appelsiinirahkakerros. Sen hyydyttyä lisätään raikas appelsiinirahkakerros. Koko luomus koristellaan rennosti mansikkaviipalein ja appelsiinista vedetyin suikalein. Herkuttelu voi alkaa!
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja | |
---|---|
50 g | |
175 g | keksejä murennettuna |
Suklaatäyte | |
3 | liivatelehteä |
2 dl | |
200 g | taloussuklaata |
1 prk (200 g) | |
¾ dl | sokeria |
2 rkl | likööriä (esim. manteli- tai Grand Marnier) |
Appelsiinirahkatäyte | |
4 | liivatelehteä |
2 dl | |
2 prk (à 200 g) | |
2 rkl | sokeria |
2 rkl | sitruunamehua |
Pinnalle | |
3 - 4 dl | mansikoita |
appelsiinin kuorta raastettuna |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.