Trifle on alunperin englantilainen, monikerroksellinen jälkiruokavanukas. Pohjalla on sokerikakkua tai keksejä, jotka kostutetaan meheviksi. Päälle kerrostellaan hedelmiä, paksua vaniljakastiketta ja kermavaahtoa. Pinta koristellaan suklaalastuilla.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
100 g (n. 8 kpl) | keksejä , esim. Le Bastogne |
1 dl | |
6 - 8 dl | tuoreita hedelmiä kuutioina (esim. ananasta, makeita meloneja, viinirypäleitä) |
1 prk (3,3 dl) | |
1 rasia (200 g) | |
n. 1 1/4 dl | sokeria |
1 ½ rkl | kaakaojauhetta , esim. Van Houten |
2 dl | |
Koristeluun | |
---|---|
½ | suklaata tai sitruunamelissan lehtiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.