Mehevän suklainen kakkupohja kätkee sisälleen kuningatar- ja suklaamousset, joiden yhdistelmä on yllättävän ihana ja erilainen. Runsas kukkia ja makeisia sekä kakkupohjaa hyödyntävä koristelu on helppo tapa tehdä kakusta juhlava luomus.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!
Mehevä suklaakakkupohja | |
---|---|
150 g | |
1 ½ dl | sokeria |
½ prk (à 2,5 dl) | |
½ prk (à 200 g) | |
2 | kananmunaa |
3 dl | vehnäjauhoja |
¾ dl | kaakaojauhetta |
1 ½ tl | leivinjauhetta |
½ tl | ruokasoodaa |
Suklaa- ja kuningatarmousse | |
3 | liivatelehteä |
1 dl | |
1 ½ prk (à 200 g) | |
2 dl | vadelmahilloa |
½ prk (à 2,5 dl) | |
Koristeluun | |
tuoreita marjoja | |
syötäviä kukkia | |
makeisia ja/tai nonparelleja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.