Suklaiset kauraneliöt

Suklaiset kauraneliöt

40 min
keskitaso
485 kcal / 100g
5
5

Ilmavat, mutta rapeat kauraneliöt dipataan tummaan suklaaseen ja nautinto on valmis. Tämä herkku syntyy helposti ja nopeasti.

Ainekset

25 kpl
150 g
4 ½ dl
kaurahiutaleita
1 dl
sokeria
½ dl
perunajauhoja

Lisäksi

100 g
tummaa suklaata

Ohje

  1. Sulata voi kattilassa tai mikrossa.
  2. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, sokeri ja perunajauhot. Lisää sulatettu voi joukkoon ja sekoita. Anna seoksen turvota hetki.
  3. Kaada taikina voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.
  4. Leikkaa lämmin levy neliöiksi ja anna palojen jäähtyä.
  5. Sulata suklaa kulhossa. Dippaa yksitellen kauraneliö suklaaseen ja anna kovettua esim. leivinpaperin päällä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
485 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
27 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
5 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (5)

Nimetön1.5.2018 kello 12:15
Voiko syödä myös ilman suklaata?
Nimetön22.9.2016 kello 16:17
Voiko näitä pakastaa??
Nimetön18.5.2016 kello 19:48
Komppaan aiempaa kommentoijaa. Annoin jäähtyä ihan kylmiksi parvekkeella, mutta keksiä purressa koko komeus sortuu sormiin.