
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (Ø 18 cm) pinaattilettua, ks. ohje Pinaattiletut
Täyte
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® basilika tuorejuustoaValio Viola® kevyt basilika tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda aromaattisen basilikan…
- ½ dl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 50 g salaattisekoitusta
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu, kinkkua tai kylmäsavulohta
Jaa resepti
Ohje
- Jos valmistat letut juuri ennen lettukakun tekoa, anna lettujen jäähtyä kunnolla.
- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, ruohosipuli ja mausteet. Vatkaa, kunnes tasaista ja kestävää vaahtoa.
- Rakenna tuorejuustovaahdosta, salaatista ja halutessasi muista makuaineista (liha, kala, äyriäiset) kerroksellinen kakku.
- Tarjoa voileipäkakun tapaan noutopöydässä, alkuruokana tai illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
207 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
11 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa