Suolainen pannari katkarapu-avokadotahnalla

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

Suolainen pannari katkarapu-avokadotahnalla

Reseptiyhteistyö: ruokablogit

1 h

Parasta suolaisessa pannarissa on se, että se muuntautuu ihan jokaisen makuun täytteistä tai tahnoista riippuen! Resepti on Mini & Me -blogin käsialaa.

Ainekset

Pannari

1 l
3 kpl
kananmunaa
5 ½ dl
jauhoja
tilliä
½ kpl
punasipulia
ruohosipulia
suolaa
pippuria
1 rkl
öljyä

Katkarapu-avokadotahna

150 g
katkarapuja
150 g
2 rkl
majoneesia
2 kpl
avokadoa
2 rkl
sitruunamehua
suolaa
pippuria
tilliä
ruohosipulia

Ohje

  1. Pannari

  2. Vatkaa munat maidon joukkoon ja lisää kaikki mausteet sekaan.
  3. Leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi ja sekoita taikinaan.
  4. Lisää jauhot koko ajan sekoittaen ja lisää lopuksi öljy.
  5. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen ja jätä taikina tekeytymään n. 15 minuutiksi.
  6. Paista pannukakku uunipellillä uunin keskitasolla n. 40-50 min. Kannattaa tarkistaa 40 min kohdalla pannarin kypsyys. Ota pannari uunista ja anna jäähtyä hieman.
  7. Katkarapu-avokadotahna

  8. Sulata ja valuta katkaravuista ylimääräinen neste pois.
  9. Sekoita katkaravut kreikkalaisen jugurtin ja majoneesin kanssa.
  10. Halkaise ja kuutioi avocado ja lisää se tahnaan sitruunamehun kanssa.
  11. Mausta tahna suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Sekoita kaikki hyvin keskenään.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö