
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.86
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinalevyjä
AURA tähtitortut (12 kpl)
- 0 kg seesaminsiemeniä ja sormisuolaa
-
1 pala (125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
- 100 g persimonia tai sharon-hedelmää
- 50 g ilmakuivattua kinkkua
- 2 rkl pinjansiemeniä
Täytetyt graavikalatortut (12 kpl)
- 500 g voitaikinalevyjä
- 100 g graavisuolattua siika- tai kirjolohifileetä viipaleina
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- ½ dl hienonnettua tilliä
- 30 g mätiä
- 0 kg mustapippuria myllystä
Voiteluun
- 1 kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Valitse haluamasi täyte. Jos valmistat molemmat torttuversiot, tarvitset voitaikinaa 2 x 500 g.
AURA tähtitortut
- (Nämä suolaiset tortut paistetaan täytteineen päivineen ja ne voi myös pakastaa. Tortut voi tarjota lämpiminä tai jäähtyneinä.)
- Tee tähtitorttuaihiot. Voitele kananmunalla. Ripottele sakaroille seesaminsiemeniä sekä sormisuolaa.
- Laita torttujen keskelle AURA juustoa, paloiteltua ilmakuivattua kinkkua, persimonia ja viimeiseksi pinjansiemeniä.
- Paista uunissa 225 asteessa 15 min.
Täytetyt graavikalatortut
- (Nämä suolaiset tortut voi paistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua (esim. ed. päivänä) ja täyttää vasta ennen tarjoilua.)
- Leikkaa torttulevyt kahtia. Tee tähtitorttuviillot kulmiin, taita kaikki kulmat ilmavasti keskelle. Paina sakarat napakasti kiinni toisiinsa. Voitele kananmunalla ja paista 225 asteessa 15 min. Jäähdytä.
- Sekoita tuorejuusto ja tilli kulhossa. Laita isoaukkoiseen pursotinpussiin.
- Täytä tortut tuorejuustopursotuksilla, graavilohella ja mädillä. Rouhaise päälle mustapippuria. Koristele tillillä.

Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
336 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
19,7 g
Rasva
25,2 g
Tyydyttynyt rasva
13,1 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- seesaminsiemeniä
- mustapippuria myllystä