Suolakurkku-hunajaperunat

Suolakurkku-hunajaperunat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Suolakurkku-hunajaperunat

Suolakurkku-hunajaperunat

Suolakurkku ja hunaja antavat lisämakua perunalisäkkeelle. Tarjoa esim. kalaruokien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 10 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
10 - 12 (n. 1 kg)
perunaa
2
sipulia
3 - 4
maustekurkkua tai suolakurkkua
2 prk (à 200 g)
¾ dl
hunajaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippurirouhetta

Ohje

  1. Raasta perunat ja sipulit raastinmyllyn tai monitoimikoneen karkealla terällä tai käytä valmista peruna-sipulisekoitusta.
  2. Leikkaa kurkut pieniksi kuutioiksi. Levitä ainekset tasaisesti voideltuun vuokaan.
  3. Sekoita ruokakerman joukkoon hunaja sekä mausteet ja kaada vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa noin 1 - 1 1/2 tuntia tai kunnes perunat tuntuvat kypsiltä ja ruoan pinta on saanut väriä. Peitä vuoka tarvittaessa leivinpaperilla, ettei pinta tummu liikaa.
Vinkki

Vinkki

Voit nopeuttaa valmistusta käyttämällä 1 kg:n peruna-sipulisekoitusta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
95 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›