Superstartti-smoothie

Reseptiyhteistyö: Leivontafoorumin kuukausikisa

Superstartti-smoothie

Superstartti-smoothie

Reseptiyhteistyö Leivontafoorumin kuukausikisa

Superstartti-smoothie

Superstartti-smoothiella päivä alkaa tehokkaasti! Maitorahka ja leseet tukevoittavat smoothieta, ja viherjauhe tai spiruliina tekee tästä pirteän juoman. Mustaherukka taittaa voimakkaiden jauheiden terävimmän kärjen. Viherjauheiden ja spiruliinan käyttö kannattaa aloittaa hyvin pienissä määrin, ja lukea tarkasti mittaohjeet käyttämistäsi purkeista.

2 Henkilölle
10 min
00 arvostelua

Ainekset2 n. 2 annosta

1 dl
mansikoita
½ dl
mustaherukoita
½ dl
mustikoita
125 g
Valio maitorahka
2 rkl
vehnä- tai kauraleseitä
1 dl
Gefilus vanilja jogurttijuomaa
1 dl
1 rkl
hunajaa
jäämurskaa
2 rkl
viherjauhetta
1 tl
spiruliinaa

Ohje

  1. Lisää jäiset marjat, maitorahka, Gefilus Vanilja jogurttitehojuoma, Gefilus 1% piimä, 1 rkl hunajaa ja jäämurska tai jääpalat tehosekoittimeen. Sekoita kuohkeaksi smoothieksi. Maista, ja lisää makeutta tarpeen mukaan.
  2. Vinkki: Lisää viimeisenä joukkoon viherjauhe ja spiruliina. Mustaherukan kirpeän raikas maku peittää voimakkaiden jauheiden maun mukavasti. Sekoita kuohkeaksi ja nauti!
  3. http://www.valio.fi/reseptit/pehmoinen-ananas-smoothie/
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.