Suppilovahveroilla täytetyt tomaatit

Reseptiyhteistyö: Olgan Kotona

Suppilovahveroilla täytetyt tomaatit

Suppilovahveroilla täytetyt tomaatit

Reseptiyhteistyö Olgan Kotona

Suppilovahveroilla täytetyt tomaatit

Joskus kun on aikaa tai kylään tulee vieraita, on hauska vähän panostaa ja tehdä aterialle erikseen alkupalat. Tämä herkullinen resepti sopii täydellisesti sellaisiin hetkiin.

6 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset6 n. 6 annosta

1 ½ dl
kuivattuja suppilovahveroita
6 kpl
tomaattia
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipulin kynsi
2 rkl
Valio Luomu™ voita paistamiseen
mustapippuria
suolaa
1 nippu
tuoretta basilikaa
100 g

Ohje

  1. Laita suppilovahverot kylmään veteen likoamaan.
  2. Leikkaa tomaateista hatut pois ja koverra tomaattien sisukset pois pikkulusikalla. Siirrä tomaatit sivuun odottamaan. Pilko tomaattien sisukset ja hatut pieniksi.
  3. Valuta sienet kuiviksi ja paista niitä voissa paistinpannulla hetki. Lisää hienonnetut sipuli ja valkosipuli, mausteet sekä Koskenlaskija. Täyte on valmista kun juusto on sulanut kokonaan sienien joukkoon.
  4. Täytä tomaatit sieniseoksella ja kuorruta ne juustoraasteella.
  5. Paista 220°c uunissa 10-12 minuuttia tai kunnes juuston pinta on kauniin ruskea.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›