Talvinen juustosalaatti

Talvinen juustosalaatti

Maukas ja rouskuva juustosalaatti sopii osaksi ateriaa tai välipalaa. Tarjoa vaikka lämpimien leipien kanssa tai sosekeiton seurana.

Ainekset6 annosta

6 annosta
½ pkt (à 350 g)
250 g
valkokaalia
2
makeaa omenaa
1
punainen paprika
3 dl
keitettyä basmatiriisiä
2 dl
2 rkl
makeaa, mietoa chilikastiketta
1 tl
suolaa

Ohje

  1. Suikaloi juusto, kaali, omenat ja paprika. Keitä ja jäähdytä riisi.
  2. Yhdistä kaikki salaatin ainekset ja mausta halutessasi suolalla ja halutessasi limettimehulla (n. 1/2 rkl).
  3. Tarjoa välipalaksi tai aterialla tai ota evääksi töihin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
106 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›