Tapasleipäset

Tapasleipäset

Illanistujaisiin sopivissa naposteluleipäsissä maistuu välimerelliset maut.

Ainekset10 leipästä

10 leipästä
1
rapeakuorinen patonki
25 g
1 dl
kivettömiä kalamata-oliiveja
1
valkosipulin kynsi
3
tomaattia
1 pkt (250 g)
basilikan lehtiä

Ohje

  1. Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi. Sekoita keskenään Oivariini ja hienoksi hakatut oliivit, mausta valkosipulilla. Voit tehdä seoksen myös sauvasekoittimella. Levitä seos patonkiviipaleille.
  2. Asettele päälle viipaloitua tomaattia ja kotijuustoa. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Koristele basilikan lehdillä.
  3. Tarjoa aterian alkupalaksi tai illanistujaisissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
170 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›