
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rapeakuorinen patonki
-
1⅔ rkl
Valio Oivariini® pehmeästi levittyvä rasvaaValio Oivariini® pehmeästi levittyvä on hyvä valinta, kun elämässä riittää nopeita tilanteita ja tarvitaan myös…
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 1 valkosipulin kynsi
- 3 tomaattia
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
- 0 kg basilikan lehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonki vinottain viipaleiksi. Sekoita keskenään Oivariini ja hienoksi hakatut oliivit, mausta valkosipulilla. Voit tehdä seoksen myös sauvasekoittimella. Levitä seos patonkiviipaleille.
- Asettele päälle viipaloitua tomaattia ja kotijuustoa. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Koristele basilikan lehdillä.
- Tarjoa aterian alkupalaksi tai illanistujaisissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
16,1 g
Rasva
7,3 g
Tyydyttynyt rasva
2,9 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- basilikan lehtiä