Täytekakku vadelmakreemipursotuksilla

Täytekakku vadelmakreemipursotuksilla
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytekakku vadelmakreemipursotuksilla

Täytekakku vadelmakreemipursotuksilla

Yksinkertaisen kaunis, mehevän vadelmainen ja hempeän vaaleanpunainen kakku on täydellinen valinta prinsessan syntymäpäiville tai ristiäisiin.

Valmistusaika

Työaika
45 min
jäähdytys
2 h
Yhteensä
2 h 45 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja
11 arvostelu

Ainekset12 annosta

12 annosta
150 g
3 dl
sokeria
1 rkl
vaniljasokeria
4
kananmunaa
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
ruokasoodaa
3 - 4
limetin mehu (1 dl ) ja kuori
2 dl
200 g
pakastevadelmia

Täyte ja kuorrute

200 g
2 rasiaa (à 200 g)
1 dl
Valio mansikkakermaa

Ohje

  1. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokerit. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen samalla vatkaten.
  2. Sekoita keskenään vehnäjauho, leivinjauhe ja sooda.
  3. Pese ja raasta limen kuoret ja purista mehut. Lisää kuoriraaste jauhojen joukkoon.
  4. Sekoita jauhoseos, jogurtti ja limemehu vuorotellen voi-sokeri-munavaahtoon kevyesti nostellen.
  5. Jaa taikina kolmeen Ø 18 cm:n irtopohjavuokaan. Jaa ja painele vuokiin vadelmat. Paista 175 asteessa 25 min tai kunnes kypsä. Tällä tavalla kakkupohjat paistuvat tasaisemmin ja niistä tulee mehevämmät kuin yhdessä vuoassa paistettaessa.
  6. Levitä kahden kakkupohjan pinnalle kerros marmeladia. Vaahdota tuorejuusto ja kerma. Täytä ja kuorruta kakku tuorejuustoseoksella. Tasoita pinnat lastalla. Pursota kakun pinnalle ruusuja tähtityllalla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.