Täytetty bagel - lämminsavulohi

Täytetty bagel - lämminsavulohi
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Täytetty bagel - lämminsavulohi

Täytetty bagel - lämminsavulohi

Täytetty bagel on mukava retkieväs tai kiireisen päivän lounas. Bulgarian jogurtti raikastaa täyteläisen savukalatäytteen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
4
bagelia tai vehnäsämpylää

Lohitäyte

1 (80 g)
punasipuli
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 rkl
sokeria
1 rkl
rypsiöljyä
pala (100 g)
kurkkua
150 g
lämminsavulohta
1 prk (200 g)
1 tl
limetin mehua
½ tl
sitruunapippuria

Tarjoiluun

1 ruukku
salaattia

Ohje

  1. Hienonna punasipuli. Lisää sen joukkoon balsamiviinietikka, sokeri ja öljy. Sekoita ja anna sipulin marinoitua hetkisen.
  2. Raasta kurkku ja valuta ylimääräinen neste pois tarvittaessa. Hienonna lohi. Yhdistä kaikki täytteen aineet.
  3. Halkaise bagelit. Laita pohjille salaatinlehdet ja levitä täyte salaatin päälle. Lisää kannet.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›