Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
5
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (600 g) pullapitko
Väliin
-
1 prk (200 g)
Valio sitruunakreemiäTäyteläinen ja ihanasti kirpeänmakea Valio sitruunakreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
- 200 g kotimaisia vadelmia
- 1½ prk (à 2.5 dl) Valio mansikkakermaa
Pinnalle koristeluun
- ½ prk Valio mansikkakermaa
- 0 kg syötäviä kukkia, strösseleitä tai pähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Halkaise pullapitko.
- Vaahdota 1 ½ purkkia mansikkakermaa. Levitä pullan pohjalle kreemi sekä vedelmat. Pursota tai lusikoi päälle mansikkakermavaahto. Laita pullan kansi päälle.
- Keitä ½ prk mansikkakermaa keskilämmöllä poreillen, kunnes kerma muuttuu kastikkeeksi. Valuta kastiketta pitkon pinnalle ja koristele.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
127 kcal
Proteiini
2,6 g
Hiilihydraatti
21,9 g
Rasva
2,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- syötäviä kukkia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.