Täytetty pullapitko on helppo kesäherkku. Oikaise täyttämällä valmis pitko sitruunatahnalla, marjoilla ja ihanalla mansikkakermavaahdolla. Jos leivontahammasta kolottaa leivo pitko itse. Kesäpitkon pinta koristellaan makealla mansikkakinuskilla ja puutarhan kukilla.
1 (600 G) | pullapitko |
Väliin | |
---|---|
200 g | lemon curdia |
200 g | kotimaisia vadelmia |
1 ½ prk (à 2,5 dl) | |
Pinnalle koristeluun | |
½ prk | |
syötäviä kukkia , strösseleitä tai pähkinöitä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.