Täytetyt bagelit

Täytetyt bagelit

Bagel on rinkelin muotoinen leivonnainen, joka on tapana täyttää erilaisin suolaisin täyttein. Tarjoa täytettyjä bageleita kahvin tai teen kanssa. Ne maistuvat myös lapsiperheessä.

20 min
helppo
192 kcal / 100g
0

Ainekset4 kpl

4 kpl

4 kpl sesambagelia tai pehmeää vesirinkeliä

Lohibagelit

1 rasia (200 g)
4 lehteä
rapeaa salaattia
150 g
graavattua lohta tai kylmäsavulohta
tilliä

Appelsiini-kinkkubagelit

1 rasia (200 g)
4 viipaletta
ilmakuivattua kinkkua
4 rkl
appelsiinimarmeladia
pala
vesimelonia tai cantaloupemelonia

Ohje

  1. Valitse haluamasi täyte. Halkaise bagelit.
  2. Lohibagelit: Levitä bageleiden kummallekin puoliskolle tuorejuustoa. Lisää salaatinlehtiä, pienehköiksi paloiksi leikattuja lohiviipaleita ja tillinoksia. Nosta toinen bagelin puolikas päälle. Tarjoa esim. aamupalapöydässä.
  3. Appelsiini-kinkkubagelit: Levitä ensin tuorejuusto sekä ylä- että alapuoliskoille. Levitä alapuoliskolle appelsiinimarmeladi. Lisää ilmakuivattu kinkku. (Lisää halutessasi ohuita meloniviipaleita.) Nosta toinen bagelin puolikas päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,8 g
Kalsium
7 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›