
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
2
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaLohibagelit
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kylmäsavulohi tuorejuustoaValio Viola® kevyt kylmäsavulohi tuo raikasta vaihtelua leivälle ja täyteläistä savukalan makua keittoihin tai kastikkeisiin.…
- 4 lehteä rapeaa salaattia
- 150 g graavattua lohta tai kylmäsavulohta
- 0 kg tilliä
Appelsiini-kinkkubagelit
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoaValio Viola® kevyt maustamaton on raikas kevyttuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä suolaiseen…
- 4 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 4 rkl appelsiinimarmeladia
- 0 kg vesimelonia tai cantaloupemelonia
Jaa resepti
Ohje
- Valitse haluamasi täyte. Halkaise bagelit.
- Lohibagelit: Levitä bageleiden kummallekin puoliskolle tuorejuustoa. Lisää salaatinlehtiä, pienehköiksi paloiksi leikattuja lohiviipaleita ja tillinoksia. Nosta toinen bagelin puolikas päälle. Tarjoa esim. aamupalapöydässä.
- Appelsiini-kinkkubagelit: Levitä ensin tuorejuusto sekä ylä- että alapuoliskoille. Levitä alapuoliskolle appelsiinimarmeladi. Lisää ilmakuivattu kinkku. (Lisää halutessasi ohuita meloniviipaleita.) Nosta toinen bagelin puolikas päälle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
169 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
11,1 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tilliä
- vesimelonia