Täytetyt patongit

Täytetyt patongit

Täytetty patonki valmistuu nopeasti väli- tai iltapalaksi. Käytä voiteluun suosikkimakuasi Valio Viola® tuorejuustoista.

15 min
helppo
211 kcal / 100g
0
0

Ainekset3 annosta

3 annosta
1 pala (pitkä)
moniviljapatonki

Voiteluun

Väliin

rucolaa
6 viipaletta
6 viipaletta
ilmakuivattua kinkkua tai kylmäsavukinkkua
1-2
tomaattia

Ohje

  1. Jaa patonki kolmeen osaan. Halkaise palat.
  2. Voitele tuorejuustolla. Levitä rucolan lehtiä pohjapaloille ja muiden ainesten väliin. Lisää kinkku- juusto- ja tomaattiviipaleet.
  3. Nauti lounaana tai pienenä välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
211 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,9 g
Kalsium
120 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›