Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetyt patongit

Täytetty patonki valmistuu nopeasti väli- tai iltapalaksi. Käytä voiteluun suosikkimakuasi Valio Viola® tuorejuustoista.

Täytetyt patongit
Täytetyt patongit

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pala moniviljapatonki pitkä

Voiteluun

Väliin

  • 0 kg rucolaa
  • 6 viipaletta
    Valio Polar® Täyteläinen juustoa
    Valio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
    Valio Polar® Täyteläinen e350 g
  • 6 viipaletta ilmakuivattua kinkkua tai kylmäsavukinkkua
  • 1-2  tomaattia

Ohje

  1. Jaa patonki kolmeen osaan. Halkaise palat.
  2. Voitele tuorejuustolla. Levitä rucolan lehtiä pohjapaloille ja muiden ainesten väliin. Lisää kinkku- juusto- ja tomaattiviipaleet.
  3. Nauti lounaana tai pienenä välipalana.

Katso lisää reseptejä


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 181 kcal
Proteiini 15,4 g
Hiilihydraatti 20,3 g
Rasva 9,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 3 g
Suola 2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoa
  • rucolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search