Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää...

Grillit kuumiksi amerikkalaisessa bbq-hengessä

Ribsejä, hampurilaisia, ihania kastikkeita ja lisukkeita: nyt on aika rakentaa todellinen grillijuhla!

American BBQ

Amerikkalaisella barbequella tarkoitetaan yleensä lihan hidasta kypsennystä matalassa lämpötilassa savustamalla. Perinteinen grillaus taas on nopeampi kypsennystapa kuumemmassa lämpötilassa. Näiden vinkkien avulla amerikkalainen barbeque-tunnelma ja makumaailma voidaan saavuttaa myös pihagrillissä tai kotikeittiössä.

Amerikkalaisen grillimenun lähtökohtana ovat hyvin pitkälle erilaiset lihat ja marinadit, joita täydennetään kastikkeilla ja lisukkeilla. Amerikkalaiselle barbequelle tyypillistä savun makua voi jäljitellä helposti valmiilla tai itsetehdyllä bbq-kastikkeella. Valitse grillimenuun ainakin yksi jenkkityylinen liharuoka kuten mehevät porsaan ribsithampurilaispihvit Valio AURA® juustolla, tuliset chicken wingsit tai hot dogit coleslaw-salaatilla. 

Täydellisen hampurilaisen salaisuus

"Lisukkeet ja kastikkeet asetetaan vieraille tarjolle erikseen, jolloin jokainen voi koota mieluisensa annoksen."

Lisukkeet ja kastikkeet tuovat makua ja luonnetta grilliruokiin

Lisukkeet ja kastikkeet asetetaan vieraille tarjolle erikseen, jolloin jokainen voi koota mieluisensa annoksen. Grilliherkkuja voi täydentää esimerkiksi seuraavilla kesäisillä lisukkeilla: amerikkalainen kaalisalaatti eli coleslaw, jogurttipohjainen sitruunainen perunasalaatti, kasvisvartaat, maissivartaat  tai yksinkertaisimmillaan kokonaiset maissit voisulan kera, grillattuja vihanneksia kuten kesäkurpitsaa tai Valio Koskenlaskija® voimakas sulatejuustolla täytettyjä grillitomaatteja.

Parhaimmillaan kastikkeet korostavat grilliruokien makuja. Valitse suosikkisi omien mieltymysten ja grillattavan ruuan mukaan: bbq-kastike possulle, juustokastike kasvisvartaille, AURA® dippi chicken wingseille, limetti-korianteridippi grillatuille broilerinkoiville ja guacamole avokadosta lähes kaikille grilliruoille.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi