Helpot ja hauskat ideat juuston tarjoiluun

Juusto kuuluu juhlaan – oli kyseessä sitten rennot illanistujaiset, monen ruokalajin illallispöytä tai lasten syntymäpäiväkutsut. Yllätä vieraasi ja poimi tästä kahdeksan uutta ja hauskaa ideaa juustojen tarjoiluun.

Leikkisät tarjoiluvinkit lastenjuhliin

Suolainen syötävä maistuu pienille juhlijoille paremmin, kun se on valmistettu hauskan näköiseen, helposti syötävään muotoon. Puolikkaasta kaalista tehty cocktail-siili onkin lastenjuhlien klassikko. Nyt siili saa levätä, kun suolaiset tarjottavat kannetaan pöytään juustopurjeveneiden, toukkien ja sateenkaaren muodossa. Lasten juusto-hedelmäkupit ja juusto-kasvisdippisämpylät sopivat myös arkisemmaksi välipalaksi.

 

”Juusto kuuluu juhlaan.”

Uusia ideoita aikuiseenkin makuun

Uudeat ideat juhlien pikkusuolaisiksi ovat aina tervetulleita. Juustosta ja leikkeleistä kootut minisandwichit hurmaavat ulkonäöllään ja helppoudellaan, kun taas pienet pulla-juustokakut yhdistävät suolaisen ja makean juuri sopivassa tasapainossa. Värikäs ja leikkisä juusto-hedelmäsateenkaari toimii juhlapöydän katseenvangitsijana. Kaunis tarjoilu syntyy myös sydämen muotoon kootusta juustotarjottimesta – ihana idea vaikkapa kihlajaisten tai häiden noutopöytään. 

 


Energiatarpeesi