Helpota joulua nopeilla jälkiruoilla

Jouluruokien valmistelu on mukavaa, mutta usein aikaa vievää puuhaa. Voit helpottaa joulupäivien kiireitä valitsemalla aterian päätteeksi helppoja ja nopeasti valmistuvia jälkiruokia. Olemme koonneet jouluun sopivien makuteemojen alle vaivattomimmat jälkiruokaherkut. Näissä resepteissä vaikeinta on odottaminen, että pääsee syömään!

Glögi ja piparit uudella tapaa

Glögi ja piparkakut ovat joulun suosikkimakuja. Vaikka ne maistuvatkin hyvältä sellaineen, glögistä ja pirareista voi tehdä myös paljon muita ihania jälkiruokia. Ripottele piparimuruja helpon suklaamoussen päälle. Mikä maistuisikaan enemmän joululta? Katso muutkin piparkakkureseptit >

Valio AURA® sinihomejuusto

Sinihomejuustolle on helppoa muodostaa jouluisia makupareja esimerkiksi piparkakuista tai taatelista. Myös raikkaat vadelmat tai yllättävä laktriti sopivat täyteläisen homejuuston kumppaniksi.

Luumu-kaneli ja vanilja

Valio maustetut rahkat ovat kiireisen jälkiruokakokin ehdottomia suosikkeja. Joulun sesonkimaku luumu-kaneli on omiaan jouluaterian päätteeksi aikuiseen makuun. Pienille herkkusuille kannattaa valita miedompi vanilja. Poimi oma lempimakusi ja anna rahkajälkiruokien hurmata. Tutustu Valio mausteuttuihin rahkoihin >

Juustoa jokaiseen makuun

Juustotarjotin on helppo ja herkullinen jälkiruoka. Herkuttelujuustojen kanssa maistuvat tuoreet ja kuivatut hedelmät, pähkinät sekä erilaiset chutneyt ja hillokkeet. Tarjoa juustojen kanssa myös keksejä, hapankorppuja tai piparkakkuja. Makunautinto hakee vertaistaan.
Katso vinkit, kuinka kokoat juustolautasen >


Energiatarpeesi