Helpota joulua nopeilla jälkiruoilla

Jouluruokien valmistelu on mukavaa, mutta usein aikaa vievää puuhaa. Voit helpottaa joulupäivien kiireitä valitsemalla aterian päätteeksi nopeita ja herkullisia jälkiruokia. Olemme koonneet jouluun sopivien makuteemojen alle vaivattomimmat jälkiruokaherkut. Valitse oma suosikkisi ja nauti.

Glögi

Glögi on yksi joulun suosikkimauista. Se tuo ihanaa aromia myös jälkiruokakiisseleihin ja hillokkeisiin. Mikä maistuisikaan enemmän joululta?

Valio AURA® sinihomejuusto

Sinihomejuustolle on helppoa muodostaa jouluisia makupareja esimerkiksi piparkakuista tai taatelista. Myös raikkaat vadelmat sopivat täyteläisen homejuuston kumppaniksi.

Luumu-kaneli ja vanilja

Valio maustetut rahkat ovat kiireisen jälkiruokakokin ehdottomia suosikkeja. Joulun sesonkimaku luumu-kaneli on omiaan jouluaterian päätteeksi aikuiseen makuun. Pienille herkkusuille kannattaa valita miedompi vanilja. Poimi oma lempimakusi ja anna rahkajälkiruokien hurmata.

Juustoa jokaiseen makuun

Juustotarjotin on helppo ja herkullinen jälkiruoka. Juustojen kanssa maistuvat tuoreet ja kuivatut hedelmät, pähkinät sekä erilaiset chutneyt ja hillokkeet. Tarjoa juustojen kanssa myös keksejä, hapankorppuja tai piparkakkuja. Makunautinto hakee vertaistaan.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi