Helppo ja nopea jälkiruoka: parhaat reseptit

Helppo jälkiruoka maistuu niin arkena kuin juhlissa. Valmista nopea jälkkäri omaksi iloksi tai yllätä ystävät ja perhe aterian päätteeksi helposti valmistuvalla kakulla tai leivoksilla.

Näyttävää tarjottavaa nopeasti

Helppo marenkikakku on näyttävä aterian päätös tai kahvipöydän koristaja, jonka valmistamiseen menee aikaa vain vartti. Valmiin marenkipohjan päälle kootaan maustettua rahkaa, kermavaahtoa ja marjoja. Talvisin tuoreet marjat voi korvata sesongin hedelmillä.

Vaivaton ja vieraille mieluinen jälkiruoka syntyy myös mini mudcakeista: valkosuklaisten leivosten maun viimeistelee mansikkarahka, tummasta suklaasta tehtyjen kanssa maistuu minttu-suklaarahka. Niin ikään annosmaljoissa tarjottavat nopeat rahka-banoffeet ovat oikaistu versio monen rakastamasta superherkusta.

Juhlavan tunnelman saa helposti aikaan keksien kanssa tarjoilulla cappuccinovaahdolla, hedelmä-carpacciolla tai helpoilla perunaleivoksilla, joiden maun salaisuus on suklaatuorejuusto. Pääsiäisen nopein jälkiruoka on maukas mämmirahka. Kaikki nopeat jälkiruoat sopivat luonnollisesti myös omiin herkkuhetkiin!

“Helppo jälkiruoka maistuu niin arkena kuin juhlissa.”

Herkkujuomat aikuiseen makuun

Kahvi- ja herkkuhetki samassa paketissa: eikö kuulostakin täydelliseltä yhdistelmältä? Kun kahvin maustaa suklaalla, mintulla tai vaniljalla, on käsissä todella helppo ja nopea jälkiruoka aikuiseen makuun. Myös kaakaosta tulee astetta juhlavampi, kun sen maustaa kanelilla tai chilillä. Jos kahvin kaveriksi kaipaa kuitenkin vielä pientä makeaa, syntyy sinkun mikromuffinsi viidessä minuutissa.

Vai sittenkin jotain valmista?

Helppoon herkutteluun sopivat myös Valion maustetut rahkat, Valio Eila® rahkavaahdot ja monelle rakkaita muistoja herättävät Valio Fanny vanukkaat. Kaada tuote maljaan ja koristele esimerkiksi marjoilla tai hedelmillä ja ihana jälkiruoka on valmis!

Lisää helppoja jälkiruokareseptejä

Nämä rahkat, vaahdot ja muut helpot jälkiruoat syntyvät nopeasti ja maistuvat herkullisilta.


Energiatarpeesi